Siitäkin on nyt jo aikaa, kun oon viimeksi tänne kirjoittanut. Pääsin ripiltä, wuhuu. Jaksoin siis istua kirkoissa ja opetella lorut ulkoa . Mopokorttikin on lompakossa, joten voitte vain arvata, että meikällä on skootteri millä huristelee pitkin kyliä, joten varokaa jos kyläilette täällä keskellä ei mitään.

Voisinpas kerrata viime lauantai päivän. Oli yhden kaverini synttärit, joita menimme sitten juhlimaan tyttö porukalla laavulle. Alkoholia oli tietenkin mukana ja sitä sitten maistelimme. Vaikka pippalot piti olla tyttöjen kesken jostain sattui ilmestymään muutama ysiluokkalaine mm. kaverini poikaystävä. Siitä alkoi ilta luisumaan raiteiltaan. Ihmiset alkoi tul huonoon kuntoon ja sammumaan. Yksi kaverini nimetään hänet vaikkapas SR:ksi. SR alkoi aukomaanpäätään kaverini ( jolla siis on nyt synttärit) poikaystävälle, joka huusi sitten takaisin SR:lle. Siinä vieressä sitten seurasimme heidän riitaansa. Loppujen lopuksi menin repimään SR:n vittuun siitä. Saimme kuningas idean lähteä liftaamaan, koska pippalot olivat melko tylsät nyt. Autoiliat oli kyl aika kusipäitä, eivätkä pysähtyneet. Jouduimme siis menemään takaisin laavulle, missä puolet ihmisistä olivat sammuneet ja loput kiehnäsivät pojissa. SR:kin lähti yhden pojan kainaloon. ( Heillä on ollut peliä, mutta SR:ää poika kiinostaa vain kännissä. ) Itse menin auttamaan yhtä ystävääni, joka oli juonut itsensä suhteellisen huonoon kuntoon. Loppujen lopuksi jouduin raahaamaan hänet meille yöksi. Tapahtuihan siellä viel mitä, mutten jaksa kertoa. Komia pamautus saatiin aikaiseksi, ja poliisien sireenit alkoivat kuulua läheltä, joten koko porukka lähti metsään juoksentelemaan jotkut itkien jotkut nauraen. ( Itse kuulun naurajien joukkoon ) Poliisit lähtivät juosten peräämme. Oli vähän vaikeuksia juosta karkuun, koska piti kannatella kaveriani enkä itsekkään ollut parhaimmassa kunnossa. Jotenkin saimme poliisit pois perästämme. Kun kotiin päästiin nauroimme hervottomasti kaverini kanssa. Emme tienneet miten muille oli käyneet.

Aamulla soitin sitten muutamalle kaverilleni. Synttärisankari poikaystävineen ja pari kaveria olivat jääneet kiinni poliiseille ja heidät oltiin viety poliisiautossa kotiin.

Se oli tälläinen viikonloppu .